L'hospital atén 21 persones que volien ajuda per deixar de fumar

Amb motiu del Dia Mmundial Sense Tabac es fan activitats de sensibilització i informació destinades a la població

La coordinadora clínica de l'UCA, Angelina Santolària atén els mitjans.
La coordinadora clínica de l'UCA, Angelina Santolària atén els mitjans.
La Unitat de Conductes Addictives (UCA) de l'hospital va atendre durant l'any passat 21 persones que volien ajuda per deixar de fumar. L'any 2017 en van ser 32. Les xifres han estat facilitades per la coordinadora clínica de l'UCA, Angelina Santolària coincidint amb el Dia Mundial Sense Tabac,

El programa de tabaquisme de la Unitat de Conductes Addictives (UCA) de l'hospital va atendre durant l'any passat 21 persones que volien ajuda per deixar de fumar. La xifra va a la baixa perquè el 2017 van ser 32 persones, Les dades han estat facilitades aquest divendres per la coordinadora clínica de l'UCA, Angelina Santolària coincidint amb el Dia Mundial Sense Tabac.

L'UCA va atendre l'any passat 554 persones i els pacients que volien deixar de fumar representen el 5% Amb motiu del Dia Mmundial Sense Tabac es fan activitats de sensibilització i informació destinades a la població a l'hospital i als centres d'atenció primària.  A l'hospital s'han fet proves per saber quina quantitat de monòxid de carbó hi ha en l'aire expirat d'una persona fumadora.

El Dia Mundial Sense Tabac, promogut per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) des de 1988, aconsegueix centrar l'atenció general sobre el principal problema que representa el consum de tabac per a la salut pública. Alhora, propicia actuacions concretes que es consoliden i s'integren en el conjunt d'estratègies per a la prevenció i el control del tabaquisme. 

Etiquetes

Comentaris

Trending