L’excònsol menor d’Ordino Gilbert Blasi serà el secretari general del comú

El substitut de Zita Barrio va accedir a la corporació com a càrrec de confiança i els darrers anys ha exercit ja com a jurista amb plaça assignada

-
-
Qui va ser cònsol menor del comú d’Ordino entre el 2 de gener del 2004 i el 31 de desembre del 2007, Gilbert Blasi, serà el nou secretari general de la corporació ordinenca. És un salt més en la carrera professional d’aquest llicenciat de Dret, que ja quan va deixar l’activitat política va començar a assessorar jurídicament el comú com a càrrec de confiança i actualment era el jurista comunal.

Blasi, que després dels quatre anys de cònsol menor -amb Enric Dolsa com a màxim responsable- va passar-se quatre anys més com a conseller a l’oposició, substituirà Zita Barrio, que ha decidit deixar l’activitat comunal. L’equip comunal liderat per Josep Àngel Mortés ha decidit confiar la responsabilitat de fiscalitzar l’activitat legalista a ‘gent de la casa’. En principi, com a interventor hi seguirà Joaquim Anglada, que fa una pila de mandats que ostenta el càrrec.

Blasi i Anglada prometran els càrrecs aquest dimecres en una sessió de consell de comú on també es definirà l’organització comunal, des de la junta de govern o les comissions fins a la representació en els diversos organismes amb presència comunal, com pot ser la mancomunitat de serveis o Secnoa, l’empresa que gestiona l’estació d’esquí d’Arcalís.

Comentaris (2)

Trending