L'Escola de Música de les Valls del Nord continua l’activitat

(AMB VÍDEO) Els alumnes poden estudiar com fan habitualment a casa seva i, un cop tenen la lliçó avançada, enregistren un vídeo i l'envien el professor, que el revisa, corregeix i dona instruccions clares de com continuar amb l'estudi

-
-
Els professors de l'Escola de Música de les Valls del Nord continuen en contacte amb els alumnes per via telemàtica, impartint classes de piano, flauta, guitarra, clarinet, trompeta i saxofon. Les classes es fan de forma individual i de forma molt flexible amb els horaris. Els alumnes poden estudiar com fan habitualment a casa seva i, un cop tenen la lliçó avançada, enregistren un vídeo i l'envien el professor, que el revisa, corregeix i dona instruccions clares de com continuar amb l'estudi. Això es complementa amb classes en directe per videoconferència.

"Des del Comú intentem mantenir aquelles activitats creatives que es poden fer a casa, ja sigui des de l'Escola de Música de les Valls del Nord o des de la Capsa, espais de creació", afirma el conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné. El conseller considera que calia donar suport a tots els alumnes que volguessin continuar millorant en la tècnica del seu instrument ja que "qui tingui ganes d'intensificar la seva pràctica, ara li donem les eines".

"Hem de tenir present que l'estudi de l'instrument és en un noranta per cent la seva pràctica diària. Estem veient alumnes que estan aprofitant molt el temps, enviant-nos tres i quatre vídeos per setmana", assegura el director del centre, Jordi Barceló, que remarca que "l'avantatge és que ara no hi ha un horari establert sinó que ara tens el professor a qualsevol moment del dia”. La filosofia és que cada alumne adapti el seu ritme de treball a la seva disponibilitat per estudiar. "Aquesta manera d'estudiar està fent estrènyer encara més el vincle de professor i alumne", afirma Barceló.

 

Comentaris

Trending