Les precipitacions fan augmentar la vigilància a la Portalada

S'aplica el nivell 3 que implica la presència dels cossos de seguretat les 24 hores i es tanca la part sud de l'aparcament de davant del Punt de Trobada des de les vuit del vespre

-
-
Els ministeris de Justícia i Interior i Ordenament Territorial han decidit augmentar de manera preventiva les mesures de vigilància a la zona de la Portalada, a la CG1, on hi va haver una esllavissada el passat mes d'agost. Donades les darreres precipitacions i la previsió que en pugui haver més les pròximes hores, els ministres i tècnics dels diferents departaments així com l'empresa externa de geòlegs que fan seguiment constant de la zona, han decidit implementar-hi, de nou, algunes mesures de control complementàries.

L'’Executiu ha acordat augmentar al nivell tres de vigilància la zona, que implica que els efectius dels Bombers i la Policia s’hi mantindran les 24 hores del dia per controlar el pas dels vehicles. Tampoc es podrà utilitzar la part sud de l’aparcament de davant del Punt de Trobada des de les vuit d’aquest vespre.

No obstant això, el centre comercial pot obrir amb tota normalitat. Aquestes mesures se sumen als controls rutinaris que tècnics i geòlegs fan per tal de controlar els moviments rocosos de la muntanya. El protocol de vigilància preventiva no té cap afectació a la circulació.

La zona va ser afectada per una esllavissada el mes d'agost que va afectar la carretera general 1, el centre comercial i la deixalleria del comú de Sant Julià de Lòria.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending