Les dues llistes canillenques enceten campanya amb el Palau de Gel com a prioritat

Albert Torres (Objectiu Comú) i Francesc Camp (Demòcrates) reconeixen la necessitat de garantir la continuïtat de la instal•lació tancant un nou contracte de lloguer amb la propietat del terreny

Els membres d'Objectiu Comú, amb el cartell tot just enganxat.
Els membres d'Objectiu Comú, amb el cartell tot just enganxat.

Feia dotze anys que l’enganxada de cartells d’unes comunals a Canillo no permetia veure més de dues llistes posant mans a l’obra amb aquesta tradicional activitat. A la llista de Demòcrates liderada per l’exministre de Turisme Francesc Camp li ha sortit un competidor sota la denominació d’Objectiu Comú, amb Albert Torres al capdavant. Aquest darrer ha volgut alertar que una de les prioritats ha de ser assegurar la continuïtat del Palau de Gel, que el seu rival també considera clau i que aposta per reactivar-lo amb més activitats i esdeveniments.

A la campanya del 2011 i 2015, només una llista va penjar cartells. Aquest diumenge, n’han estat dues. Per una banda, la de Demòcrates, que defensa la tasca feta durant els darrers vuit anys pels equips encapçalats per Josep Mandicó i David Palmitjavila. Per l’alta, la d’Objectiu Comú, que aplega diferents sensibilitats per poder donar una alternativa als electors.

El cap de llista d’aquesta darrera candidatura ha alertat que el proper consolat tindrà entre els seus reptes el de garantir la continuïtat del Palau de Gel, ja que el lloguer dels terrenys on s’ubica la instal·lació finalitza l’any vinent. “S’haurà de posar a la taula de seguida i l’objectiu ha de ser renovar el contracte perquè Canillo no s’entén sense aquest espai”, ha manifestat. Torres també ha destacat que un dels punts fonts de la seva proposta política per a Canillo és la “proximitat amb els ciutadans”.

Camp també té clar que el Palau de Gel s’ha de mantenir però, a banda, aposta per “reactivar-lo” amb “més activitats d’oci i esdeveniments”, tot recordant els que es feien “fa 30 anys”. A banda, el programa, que vol “continuar la bona feina que s’ha fet aquests dos mandats”, inclou accions potents per al turisme. “Les nostres polítiques giraran al seu entorn”, ha remarcat. Entre elles, la d’impulsar “un circuit que faci la volta a la parròquia” i que inclogui els diferents punts d’atracció.

Comentaris (5)

Trending