Les cotes altes del país reben una bona enfarinada

Les precipitacions han arribat al Pas de la Casa, el Tarter, Arcalís i Canillo

La nevada aquest diumenge a El Tarter
La nevada aquest diumenge a El Tarter
La neu ha fet acte de presència aquesta matinada a les zones més altes del país a partir d'uns 1.500 metres i a zones com el Pas de la Casa, el Tarter, Arcalís o Canillo. Les precipitacions han anat acompanyades d'un descens generalitzat de les temperatures. Al sud ha plogut.

El mal temps ha deixat pas ràpidament, en molts indrets, al sol tot i que la previsió és que la setmana vinent torni a ploure i a nevar a les parts més altes del Principat. La neu ha arribat coincidit amb l'inici de la campanya perquè els cotxes vagin equipats amb rodes de contacte. L'objectiu d'aquesta campanya és que els conductors puguin circular segurs davant de nevades o gelades. Durant el mati han calgut equipaments especialsa ka  G3- Cruïlla de Sorteny, CS340-Coll d'Ordino, Envalira i RN22-Accés França

La neu també ha estat ben acollida pels amants de l'esquí en previsió de l'inici d'una temporada on totes les estacions han fet inversions importants i, especialment, Grandvalira que ha incorporat Arcalís a la seva ja àmplia oferta.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending