Les conductes insolidàries d’alguns continuen davant la indignació de la majoria de ciutadans

Els clams perquè tothom es quedi confinat a casa i d’aquesta manera donar menys ales al coronavirus encara queden lluny de fer efecte en un sentit tant global com el que es voldria

-
-
Les conductes en aquest moment insolidàries d’una part de la població, probablement una part molt petita, continuen indignant la majoria de ciutadans que per culpa del coronavirus i el seu efecte de ràpid contagi obliga a mantenir un confinament domiciliar de llarga durada de manera generalitzada. Els clams perquè tothom es quedi confinat a casa i d’aquesta manera donar menys ales al coronavirus encara queden lluny de fer efecte en un sentit tant global com el que es voldria.

De fet, a través de les xarxes socials o transmetent-ho directament als mitjans de comunicació, centenars de persones estan evidenciant com encara hi ha qui surt en grup a la muntanya per passejar o aquells joves que van a esquiar o a fer salts d’snowboard al cap del Port. També s’evidencia com l’activitat, al centre del país, encara és massa elevada pel que caldria davant l’emergència sanitària causada pel Covid-19.

 

Comentaris (1)

Trending