L’atracador de la perfumeria del Pas havia viscut en una pensió d’Escaldes l’hivern del 2015

Temporer al Principat, el seu expedient judicial i policial estava totalment net abans que diumenge decidís entregar-se pel robatori a punta de pistola que hi va haver dos dies abans de Nadal

-
-
L’home empresonat per robar a punta de pistola en una perfumeria del Pas de la Casa va residir de forma temporal l’hivern del 2015 en una pensió d’Escaldes. No consta cap anomalia remarcable ni cap comportament indegut. Per tant, i fins ara, el seu expedient judicial i policial al Principat estava del tot net. Encara ara genera sorpresa la seva decisió d’entregar-se gairebé tres mesos després d’entrar armat a l’establiment i endur-se la recaptació que en aquell moment hi havia a la caixa.

La Batllia va decretar l’empresonament de l’home dilluns, ingressant al centre penitenciari de manera formal vers les 8 de la tarda. Havia estat detingut poc més de 24 hores abans després que contactés, des d’un indret del país que no ha transcendit i per telèfon, amb la centraleta de la policia i descrivís amb pèls i senyals els fets ocorreguts el 23 de desembre al Pas de la Casa. El fet que anés armat ha estat determinant per decidir el seu ingrés a la presó.

Els investigadors estan analitzant ara si l’home, de nacionalitat espanyola, país on formalment viuria en l’actualitat, té algun tipus d’antecedent en algun altre lloc o està relacionat amb algun fet que faci que se senti més protegit dins la presó andorrana que fora. Això sense descartar, és clar, que el penediment mostrat amb tota correctesa i educació sigui realment real. L’home va assegurar tenir un elevat càrrec de consciència des del dia que va atracar a la perfumeria i que això no el deixava viure.

Comentaris

Trending