L’aparcament de les pistes del Tarter esdevé una pista de tennis per estupefacció dels veïns

(AMB VÍDEO) Fins a quatre persones han muntat aquest matí un improvisat campionat enmig del confinament recomanat per les autoritats per intentar evitar la propagació del coronavirus

-
-
Les imatges que creen entre estupefacció i indignació pel trencament (o incompliment) del confinament recomanat-exigit per les autoritats no deixen de succeir-se. Al Tarter alguns veïns encara no se’n saben avenir que una part de l’aparcament del telecabina hagi esdevingut una improvisada pista de tennis. Tampoc se n’avenen joves esportistes que veuen com mentre la majoria d’ells es queden a casa, d’altres continuen mantenint impunement la seva activitat.

Aquest migdia, fins a quatre persones han estat jugant a tennis com si tal cosa en una part de l’aparcament de les pistes del Tarter. Ha començat una parella, i posteriorment s’hi han anat afegint més jugadors fins a improvisar, com aquell que diu, una mena de campionat entre ells. La situació, pel moment actual i la crisi derivada del contagiós Covid-19, ha causat una forta indignació.

També estan indignats a Ordino, per exemple, i a d’altres punts del país on veuen com de manera impunes persones -professionals i en molts casos no professionals- que estan habituades a fer esport continuen la seva activitat com si res. Per exemple, anant en bicicleta de muntanya a fer el tomb del Bony de les Neres o activitats similars.


 


El fet que la majoria de persones respectin escrupolosament el confinament recomanat i d’altres, poques, no ho facin genera una notable sensació d’indignació i impotència, segons que refereixen algunes de les persones que veuen com coneguts o companys seus, com pot ser un monitor de la FAE, responen malament al recordatori de quedar-se a casa i, per acabar-ho d’adobar, continuen registrant la seva activitat física en les aplicacions que poden ser resseguides per altres usuaris.

Comentaris (11)

Trending