L’aparcament a tocar de la Dama de Gel acollirà 26 noves funcions del Cirque du Soleil

El nou espectacle es farà entre el 28 de juny i el 26 de juliol i cada dia d’actuació tindrà un cost de 104.885 euros

La ministra de Turisme, Verònica Canals, i el gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku abans de la roda de premsa d'aquest dijous.
La ministra de Turisme, Verònica Canals, i el gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku abans de la roda de premsa d'aquest dijous.
El muntatge estiuenc del Cirque du Soleil ja té emplaçament definitiu: l’aparcament Valira i una part del de l'Illa Carlemany, a tocar de la rotonda de la Dama de Gel, entre els centres comercials Hiper Andorra i Illa Carlemany, a prop de la qual també s’acolliran infraestructures relacionades amb l’espectacle de la companyia canadenca. Enguany hi haurà 26 funcions en lloc de les 22 de l’any passat i es duran a terme entre el 28 de juny i el 26 de juliol. El cost de cada funció és de 104.885 euros.

Els detalls de la nova presència del Cirque du Soleil al Principat els està donant a conèixer aquest matí els màxims responsables d’Andorra Turisme, amb el director gerent Betim Budzaku al capdavant. El gestor turístic macedoni ha reconegut que hi ha hagut molta pressió social i política per tal que es continués comptant amb la presència de la companyia canadenca a l’estiu, i també pressions per la gratuïtat.

Segons Budzaku, en set anys el retorn generat pels muntatges del Cirque és de 21 milions d’euros. També ha explicat que els grans reptes del muntatge són una localització cèntrica, l'increment d'espectadors i l'estabilitat dels ingressos i de les despeses.

Hi haurà funcions tots els dies entre el 28 de juny i el 26 de juliol i l'organització comptarà amb 30 persones d'Andorra Turisme més els voluntaris. Budzaku ha afegit que amb el cost de 104.885 euros per espectacle és inferior al de l'any passat ja que el cost de cada una de les 22 funcions va ser de 119.603 euros. En el capítol estadístic, Budzaku ha destacat que el total d'espectadors de les edicions anteriors ha estat de 646.500 persones, i l'ocupació del darrer espectacle del 97%.

 

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending