L’anterior coordinadora del Cedre es desmarca del mal ambient al centre

Flujas recorda que està de baixa i afirma que no pot valorar en cap cas la tasca que està duent a terme l’actual responsable assistencial

-
-
L’anterior coordinadora assistencial del Cedre, Anna Flujas, assegura estar al marge de qualsevol polèmica sorgida els darrers temps al centre sociosanitari. L’infermera ha recordat que està de baixa i que fa mesos que no té cap vinculació amb la residència, ja que la seva prioritat és refer-se de la dolença que l’afecta. Alhora, ha explicat que no pot valorar ni prejutjar en cap cas l’actual responsable assistencial perquè no ha pogut apreciar la seva actuació.

“Està fent la meva suplència”, ha recordat Flujas en relació a Mercè Escrig, que el SAAS ha posat al capdavant del Cedre havent ja iniciar el procés d’implementació de l’atenció centrada en la persona. Encara que és molt prematur, és molt possible que de les taules de treball que es posen en marxa ara per trobar una solució al malestar laboral que hi ha al centre sociosanitari comportin, entre altres coses, una reorganització de la coordinació, i que ni Flujas -quan recobri l’alta- ni Escrig no estiguin al comandament.

En tot cas, la professional sociosanitària ara de baixa, que es va integrar a l’actual Cedre procedent del Solà d’Enclar, ha assegurat que està al marge de qualsevol acció o actuació que s’estigui duent a terme al centre i que no ha mantingut cap contacte amb cap de les persones que hagi impulsat la recollida de signatures per mostrar el malestar amb la coordinadora actual de la residència.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending