L'Agia insta a denunciar els abusos d'immobiliàries amb els temporers

El president de l'associació, Jordi Galobardes es mostra preocupat per alguns comportaments

El president de l'Agia, Jordi Galobardes
El president de l'Agia, Jordi Galobardes
El president de l'Agia, Jordi Galobardes ha dit que quan algú tingui constància d'algun abús en relació als contractes dels habitatges dels treballadors temporers que faci la corresponent denúncia a l'associació.  Galobardes afirma que la gran majoria d'immobiliàries compleixen amb la normativa i ha volgut sortir al pas del comunicat que ha fet el Raonador aquest dimarts.

Pel president de l'Agia, moltes immobiliàries, conscient de la situació de crisi que es viu amb la pandèmia de la Covid-19 donen facilitats als treballadors temporadors. "És possible que hi hagi algú que no actua de manera correcta però en tot col·lectiu sempre hi ha algun cas".

Galobardes afirma que "ens preocupa molt algun mal comportament" i afegeix que molts col·legiats s'han posat en contacte amb ell per expressar el seu malestar resumit en la frase: "per culpa d'un o de dos es tot el col·lectiu que queda malament".

El Raonador del Ciutadà ha denunciat, en un comunicat pràctiques abusives contra els treballadors temporers. Entre elles, se’ls exigeix pagar la integritat dels mesos de contracte pactats si volen recuperar els dipòsits efectuats al seu dia. 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending