L'aeroport d'Alguaire rep els primers esquiadors suecs d'aquest any amb destí Andorra

Aquesta temporada hi opera un únic touroperador després de la retirada de Neilson per la fallida de Thomas Cook

-
-
Aquest diumenge ha aterrat a l'aeroport de Lleida-Alguaire el primer vol dels deu que el turoperador Quality Travel ha organitzat aquesta temporada per portar esquiadors suecs a les pistes andorranes i, també a Baqueira Beret. Hi haurà vols cada diumenge fins a finals de març.

La majoria dels passatgers van a esquiar a les estacions andorranes però en el primer vol  n'hi havia onze que han optat per anar a l'estació aranesa de Baqueira-Beret.

Quality Travel és l'únic turoperador que opera aquesta temporada d'hivern a Lleida-Alguaire, després que el passat octubre el britànic Neilson va confirmar que deixava de portar vols per la fallida de Thomas Cook, l'empresa de viatges més antiga del món. Els turistes suecs han estat traslladats a Andorra en autocar on estaran una setmana. El touroperador també ofereix la possibiltat d'esquiar quatre dies al Principat i de passar-ne dos a Barcelona.

L'aeroport de Lleida-Alguaire va complir el mes passat el desè aniversari de la seva inauguració que va ser el 17 de gener del 2010.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending