La vigilància a La Portalada torna al nivell 2

S'aixequen les mesures addicionals que es van dur a terme durant el darrer episodi de pluges del 20 de desembre

-
-
La comissió encarregada de fer el seguiment de la zona de la Portalada retorna al nivell 2 de vigilància, després de les mesures addicionals que es van dur a terme el passat 20 de desembre a causa de l'episodi d'intenses pluges. Els responsables del ministeri d'Interior, d'Ordenament Territorial, així com els geòlegs continuen les tasques de seguiment constant a la zona.

El nivell 2 de vigilància inclou la presència permanent d'efectius dels Bombers de 7 a 21 hores i rondes de prevenció per part de la Policia així com del servei de circulació comunal de Sant Julià de Lòria. També s'autoritza l'estacionament a l'aparcament exterior del centre comercial.

Després de l'esllavissada del passat mes d'agost hi hagut dos episodis amb ampliació de la vigilància. El primer va ser el mes d'octubre quan es van registrar fortes pluges a la zona que podrien accelerar els moviments de purga natural.

Les accions preventives van incloure el tancament de l'aparcament de davant del centre comercial Punt de Trobada. L'ampliació de la vigilància no ha tingut cap afectació a la circulació i la CG1 s'ha mantingut sempre oberta.

 

 

 

 

Comentaris

Trending