La Universitat Europea IMF irromp a Andorra amb un acte solemne

L'Auditori d'Ordino acull la constitució dels òrgans acadèmics

Un moment de l'acte d'aquest divendres de la Universitat Europea.
Un moment de l'acte d'aquest divendres de la Universitat Europea.
La Universitat Europea IMF (eUniv) ha fet aquest divendres el seu primer acte a l'Auditori d'Ordino. Ha estat la constitució dels òrgans acadèmics en una cerimònia solemne i que ha comptat amb la presència de la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla i del cònsol d'Ordino, Josep Àngel Mortés.

L’enèsim centre universitari que aterra al país proposa ensenyaments de bàtxelor, màster i doctorat en Dret, Administració d'Empreses, Humanitats, Informàtica i Català. Rebatejada com eUniv, s’organitza acadèmicament en tres centres: el Col·legi Universitari Francesc Layret per als bàtxelors i els màsters, l’Escola de Doctorat J. H. Newman, i l’Escola de Llengües Clàssiques. té dos centres universitaris associats que imparteixen formació especialitzada en modalitat 'on-line': la IMF Business School de Madrid i l’Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona.

El 10 d’abril del 2019 el BOPA publicava l’autorització de l’establiment de la universitat privada Universitas Europaea IMF i el Govern, aleshores en funcions, justificava que no n’hagués explicat res pel fet que no es veiés l’arribada d’aquest centre universitari com una iniciativa electoralista. 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending