La reforma dels Serradells enfronta Marsol i Carmona

El comú d'Andorra la Vella aprova la convocatòria del concurs públic per a la remodelació de la piscina

-
-
La proximitat de les eleccions comunals ha marcat la sessió extrordinària del comú d'Andorra la Vella que ha aprovat unes despeses plurianuals i la convocatòria del concurs per remodelar la piscina del centre esportiu. La cònsol major Conxita Marsol i la consellera socialdemòcrata, Dolors Carmona s'han enfrontant al voltant de la data escollida per convocar el concurs. Totes dues són candidates als comicis del 15 de desembre.

Marsol després de fer un repàs cronòlogic des del dia de l'incendi i d'explicar que espera tancar aviat el tema amb les assegurances, ha afirmat que l'adjudicació del concurs tindrà lloc el mes de gener i no creu que ningú hi vegi cap intenció política "perquè els Serradells està per sobre d'aquestes coses". Per Carmona, però, considera que Marsol "ha aprofitat el moment polític" mentre que la cònsol ha replicat dient que "la que està fent política és vostè".

Marsol ha afegit que ja li agradaria haver convocat el concurs abans però "hem hagut d'esperar que acabin els peritatges" i ha remarcat que, de la manera que s'ha plantejat, "no condiciona de cap manera l'actuació de la propera corporació", Les despeses plurianuals són de 4.500.000 euros el 2020 i de 2.300.000 el 2021. Ja que encara encara no s’han acabat de tancar les negociacions entre el comú i les companyies asseguradores de les diferents parts, s’ha acordat dividir el pressupost del projecte en tres lots (enderroc, sanejament i descontaminació; reconstrucció i finalització de la part de l’edifici que en el moment de l’incendi s’estava executant; i reconstrucció de la resta de l’edifici, coberta, fals sostre, impermeabilització de la piscina i instal·lacions) de manera que, si fos necessari, es puguin adjudicar els treballs de reforma per separat.

 

 

 

Comentaris (1)

Trending