La propietat d’Arch Led intenta tornar a llogar la nau de la qual va ser desnonada

Els responsables de Llum Creativa mouen cel i terra per poder continuar amb la producció de pantalles de leds

-
-

Els responsables de l’empresa Llum Creativa, que comercialment és més coneguda com a Arch Led, estan movent cel i terra per poder continuar amb la producció de pantalles de led tot i l’allau de decisions judicials contràries en què es veuen immersos. Un dels principals impediments, però, més enllà dels problemes legals, és el fet que la firma no disposa d’un local on poder desenvolupar l’activitat: el 4 de març va ser desnonada de la nau de la carretera de la Comella on estava ubicada des dels inicis.

Segons algunes fonts, Sébastien Clément i Endy Kinif estarien fent els contactes pertinents, fins i tot, per mirar de trobar nous socis per al seu projecte de leds. I les fonts consultades no descarten que els haguessin trobat. El que de moment no tindrien seria local per poder reiniciar l’activitat, que es va aturar en sec després del desnonament executat per una comitiva judicial, després que el 27 de febrer, per iniciativa pròpia i tal i com s’havia acordat, no portessin les claus de la nau a la Batllia. 

Una de les darreres maniobres que Arch Led hauria fet hauria estat acudir a la propietat de la nau, que no és cap altre que la BPA tutelada per l'administració, que és l’entitat propietària del local, per demanar-los la possibilitat de continuar arrendant l’espai. És a dir, Llum Creativa es comprometria ara sí a pagar un lloguer que no ha estat abonant durant anys i per culpa del qual ha acabat desnonat però, a més a més, reclamava una condonació del deute. Aproximadament, segons les fonts, hauria demanat que se li perdonés, en xifres rodones, la meitat del que deu.

La propietat de la nau, segons fonts judicials, s’hauria negat en rodó a qualsevol transacció. I menys encara de les característiques de la proposada. Més encara quan l’objecte del desnonament, perseguit durant molt temps, ha estat un deute continuat del pagament de l’arrendament de la nau. De fet, no és aquest ni molt menys l’únic deute que té Llum Creativa, que ha hagut d’afrontar múltiples plets judicials amb extreballadors, amb clients i amb proveïdors i, normalment, ha acabat condemnat.

Totes les contraparts estan molt esgotades pel tarannà de Clément d’anar dilatant qualsevol acció o de proposar suposats acords -de reducció de deute, de fraccionament dels pagaments- que pràcticament sempre acaba incomplint. De fet, ni tan sols van evitar els empresaris que la comitiva judicial acabés acudint a l’edifici de la Comella davant la sorpresa dels pocs treballadors que encara restaven a l’empresa, i que no en sabien res de res.

Comentaris (5)

Trending