La policia investiga un perfil de Facebook per delicte d’odi contra els funcionaris

Un suposat Jordi Fernández adverteix els treballadors de la Funció Pública que si es neguen a ser solidaris com s’obliga a ser-ho a un autònom potser haurà d’acabar a la presó

-
-
La policia hauria iniciat una investigació per mirar d’aclarir qui ha darrere d’un perfil de Facebook que amenaça els funcionaris i fins i tot deixa anar una indirecta amenaça de mort contra els treballadors de la Funció Pública. La investigació, segons que ha pogut saber l’Altaveu, s’hauria posat en marxa per un presumpte delicte d’odi contra un col·lectiu determinat (en aquest cas els treballadors de l’administració) i malgrat que el treball policíac encara és incipient ja s’han pogut treure algunes conclusions que es preserven per no afectar la feina que s’està duent a terme.

Un suposat Jordi Fernández -suposat perquè els investigadors ja tenen clar a hores d’ara que la persona o persones que hi hagi al darrere del perfil no té aquest nom- hauria fet almenys dos ‘posts’ a Facebook. Les contribucions realitzades, amb un contingut amenaçador almenys en un dels casos, han provocat una allau de comentaris de tal índole que no seria d’estranyar, segons els investigadors, que finalment els propis administradors de Facebook hagin d’intervenir per clausurar el compte des del qual s’han replicat els dos comentaris sota l’aparença d’una etiqueta, d’una imatge gràfica directament incrustada al ‘post’.En essència, les dues aportacions reclamen la solidaritat dels funcionaris tal i com, recorda el perfil, s’obliga a ser-ho als autònoms. I en cas contrari, és a dir, de negar-s’hi, s’adverteix que podrien tenir conseqüència. Perquè sempre qualsevol ciutadà acaba coneixent algun treballador públic. Alhora, el suposat Jordi Fernández diu que no descarta haver d’acabar a la presó si es juga amb el menjar dels seus fills. Encara que descobrir l’autoria real dels comentaris no serà fàcil, segons les fonts consultades, si s’aconsegueix el mínim indici s’elevarà a l’autoritat corresponent.

 

Comentaris (9)

Trending