La policia deté un home i una dona en dos casos de violència domèstica les darreres hores

A mesura que passen els dies de confinament, el cos d’ordre ha de fer més intervencions relacionades amb discussions conjugals o entre veïns

-
-
La policia ha detingut les darreres hores un home i una dona en dos casos diferents de violència domèstica. En els dos casos hi ha hagut agressions i injúries prou greus perquè els agents hagin hagut d’acabar procedint a arrestar els principals responsables dels fets. Les lesions sofertes per les víctimes, sortosament, no han revestit especial gravetat.

Les detencions s’han produït durant la matinada, en un cas, i aquest matí, en l’altre. En el cas de l’arrest de la dona, aquesta hauria agredit la seva parella; mentre que en la segona de les intervencions, la que ha suposat la detenció d’un home, la víctima seria una exparella. Des que es va iniciar el període de confinament causat per la crisi del coronavirus hi ha hagut tres detencions d’una naturalesa similar.

Segons les fonts consultades, els darrers dies s’ha notat un increment d’alertes en relació a discussions tant de naturalesa conjugal com veïnal, tot i que la presència policial havia portat a pacificar les situacions, fins aquestes darreres hores que no s’ha pogut evitar haver de procedir a detenir. El número 181 per atenció a les víctimes de violència domèstica continua operatiu.

Comentaris (2)

Trending