La policia deté un conductor begut i amb el permís retirat

És una de les cinc detencions que hi va haver durant la setmana passada; les tres relacionades amb un furt a Ordino i un cas de violència domèstica

-
-
En ple confinament, la policia va haver de detenir dimecres un home que conduïa sota els efectes de l’alcohol i sense permís de conduir. Aquesta és una de les cinc detencions que el cos va dur a terme durant la setmana passada: les tres relacionades amb el furt amb força que hi va haver la matinada de dissabte en un comerç d’Ordino i la que es va fer dilluns en un episodi de violència domèstica.

La detenció de l’home begut, un resident de 42 anys, es va produir poc abans de 2/4 d’11 de la nit de dimecres en un control rutinari de circulació. En el control d’alcoholèmia, el controlat va donar una taxa d’1,95 grams d’alcohol per litre de sang. Ja per això calia la seva detenció, que es va reforçar pel fet que va incomplir una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.

Respecte del cas de violència domèstica ocorregut dilluns i que va comportar la detenció i posterior condemna d’un home de 54 anys, en el balanç setmanal de detencions policials, el cos informa que quan va arribar la patrulla sobre lloc es va trobar l’interessat, poc després de les 3 de la tarda en un domicili d’Andorra la Vella, amb una ganivet de cuina a la seva mà, però sense arribar a amenaçar a ningú, a demanda dels agents interventors aquest ha deixat anar l’estri en qüestió. 

L’interessat amb un estat etílic evident, manifesta haver-se discutit amb el fill de la seva parella, i té una actitud exaltada i desafiant envers aquesta persona. Tanmateix la seva parella diu haver rebut cops i sacsejades per part de l’interessat, i se li aprecia una zona moradenca al colze esquerre. El detingut va ser condemnat per una contravenció penal de lesions i haurà d’estar quatre anys allunyat de la parella, amb la qual cosa s’ha hagut de buscar un altre domicili.

Comentaris

Trending