La piscina exterior dels Serradells estarà tancada tot l'estiu

Els informes tècnics en recomanen la no obertura perquè limita amb la façana del Centre més malmesa per l'incendi

-
-
La piscina exterior dels Serradells, un dels clàssics de l'estiu andorrà, no podrà obrir aquest any. Malgrat que la voluntat del comú d'Andorra la Vella sempre ha estat de poder-la obrir, finalment no podrà ser. La façana del Centre Esportiu més malmesa per l'incendi de fa uns mesos limita amb la piscina exterior, els informes tècnics en recomanen la no obertura. El comú ja treballa amb propostes alternatives a la parròquia per aquest estiu.

Punt final a un interrogant. El comú d'Andorra la Vella ha informat aquest divendres, en un comunicat, que la piscina exterior dels Serradells no obrirà aquest estiu. La corporació ha fet mans i mànigues per disposar de la instal·lació però finalment han estat els informes tècnics els que han recomanat la no obertura. Ha estat determinant, en aquest sentit, que la façana del Centre Esportiu més malmesa per l'incendi de fa uns mesos limiti amb la piscina exterior. Des del comú s'està treballant amb propostes alternatives a la parròquia per aquest estiu. La piscina exterior dels Serradells es caracteritza cada estiu per la gran afluència de gent, especialment joves i grups.

D'altra banda, la corporació de la capital també ha anunciat l'ajornament de la Cursa de Sant Bernabé d’aquest diumenge. La prova es passa al primer diumenge de la tardor: el 22 de setembre. Així s’informarà a la quarantena d’inscrits a qui, si els convé la nova data de la cursa, se’ls reservarà el dorsal. En cas contrari, es retornaran els diners de la inscripció. Per aquest cap de setmana es preveuen temperatures extremes al sud del país incompatibles amb una prova vertical tan exigent com la puntuable per al campionat nacional de curses de muntanya.

Comentaris (4)

Trending