La nova cònsol major d’Encamp mantindrà la delegació directa de Circulació

La secretaria general de la corporació encampadana resta en l’aire; en principi Xavier Palacios no continuarà

-
-
La nova cònsol d’Encamp, Laura Mas, es mantindrà al capdavant de l’àrea de Circulació, una presidència que ja ha ostentat el mandat que ara acaba. Es desprendrà, això sí, del departament d’Aparcaments i Via Pública, que l’assumirà l’altre integrant repetidor de la majoria comunal encampadana, Xavier Fernández. L’equip de govern ja ha definit les presidències de les comissions. Ara mateix quedaria en l’aire la secretaria general, lloc clau i en el qual inicialment no repetirà Xavier Palacios.

El fet que la majoria comunal, després dels resultats del 15-D, hagi passat de vuit a nou consellers ha fet que la feina repartida en comissions permanents es distribueixi en vuit ‘carteres’ en lloc de les set que hi havia en el mandat que ara finalitza. Així, de la comissió d’Administració i Finances se’n desprèn l’àrea de Reactivació Econòmica que se suma a la de Turisme que estava integrada amb Joventut i Esports i constitueix la comissió de nova creació, que assumirà Nino Marot. La resta de comissions repeteix, més o menys, títol, encara que no titular.

Bé, n’hi ha dos que sí que es mantenen. La cònsol major tindrà sota la seva responsabilitat Circulació i Xavier Fernández continuarà assumint Joventut i Esports i hi afegeix Via Pública i Aparcaments en lloc de Turisme. Fina Rodríguez es responsabilitzarà d’Administració i Finances i Èric Alguacil serà el president de la comissió permanent d’Informàtica i Recursos Humans. Obres Públiques i Urbanisme restarà sota la tutela de Joan-Marc Pifarré, i d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura se’n farà càrrec Andreu Riba.

David Cruz es farà càrrec de la presidència de la comissió de Cultura i Afers Socials. El cònsol menor, Jean-Michel Rascagneres, tindrà atribucions directes sobre qüestions relacionades amb les delimitacions territorials i, malgrat que les fonts consultades no ho han pogut confirmar, tindrà sota el seu control aspectes vinculats amb la secretaria general. L’actual responsable d’aquest càrrec, Xavier Palacios, en principi no continuarà. En canvi, sí que es preveu que l’equip liderat per Laura Mas mantingui la confiança en Jordi Martínez com a interventor.

 

Comentaris (3)

Trending