Tolerància zero amb els conductors sense equipaments

Mobilitat anuncia que la policia no tindrà miraments per sancionar als vehicles que no portin rodes de contacte, cadenes o fundes

-
-
Cap mena de mirament amb els conductors de vehicles que no portin equipaments especials. La policia sancionarà tothom que no circuli en condicions adequades, és a dir, que no porti rodes de contacte, cadenes o fundes. Precisament aquesta és una de les causes que provoca més retencions a la xarxa viària. En aquests moments, hi ha activada la fase groga a tota la xarxa viària del Principat. A més, la zona d'Arcalís, el Port d'Envalira i l'accés a França es troben tallats. 

És evident que cal circular amb cura per tot el Principat i per això, una quinzena de patrulles de la policia controlaran als conductors perquè vagin equipats. El Codi de circulació marca que les sancions són de 180 euros per a vehicles i de 500 euros per industrials. Autocar encallat a Escaldes-Engordany per no portar els equipaments especials | Vídeo cedit per Francesc V. 

A causa de les condicions meteorològiques, l'Esquí Escolar també ha quedat anul·lat per aquest dimarts. El servei meteorològic nacional ha alertat que hi ha avís taronja per vents i allaus. De manera que, el perill d'allaus és de 4 sobre 5 i el vent es reforçarà poden arribar a 120 km/h als cims i a 80 km/h als fons de vall. Així doncs, Mobilitat recomana no agafar el vehicle si no és necessari i no circular a més de 30 km/h.

Pel que fa a les estacions d'esquí, Arcalís ha tancat l'estació aquest dilluns al migdia. I han informat que “les inclemències del vent impossibiliten l'obertura de cap instal·lació”. També s'ha hagut d'anul·lar la primera jornada del programa Trofeu Borrufa. A Grandvalira, i també a causa del vent i la intensitat de la nevada, ha quedat tancat l'accés pel Funicamp. 

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending