La neu col·lapsa l'accés a Andorra des de França

Es tanca el Port d'Envalira on una ràfega de vent ha arribat als 151 km/h i augmenta el risc d'allaus

Comentaris

Vehicles aturats a l'accés al Pas de la Casa.
Vehicles aturats a l'accés al Pas de la Casa.
Les importants precipitacions d'aquesta nit i matinada continuen provocant problemes en l'accés a Andorra des de França on nombrosos vehicles estan aturats des de primera hora del matí d'aquest dissabte. La circulació és molt complicada des de Merens i fins al Pas de la Casa. Hi ha arribat a haver 20 quilòmetres de circulació aturada de manera pràcticament total.

La neu i el fort vent han obligat a tancar el Port d'Envalira on una ràfega ha arribat als 151 kms/h. La nevada ha deixat uns 40 centímetres a Canillo i ha arribat a tot el país.

A Sant Julià de Lòria el gruix ha estat de 5 centímetres. El sol està fonent la neu i des de Protecció Civil recomanen extremar les precaucions perquè el risc d'allaus es molt alt. També es recomana precaució a la carretera perquè la combinació de vent i neu pot fer reduir la visibilitat. Cal portar el cotxe equipat i consultar l'estat del trànsit.

Des del Servei Meteo d'Andorra s'adverteix que el vent continuarà bufant amb força fins a la nit d'aquest dissabte. S'obriran clarianes des del sud i podrà continuar nevant de manera feble al nord.

 

Comentaris (1)

Trending