La ministra de Turisme es recupera del coronavirus

Verònica Canals està en la fase final d’una malaltia que li ha evidenciat notablement símptomes però que no li ha impedit mantenir reunions telemàtiques

-
-
Malgrat que ha hagut d’ajornar puntualment alguna reunió, la ministra de Turisme, Verònica Canals, és una altra dels integrants de l’equip governamental que ha estat afectada pel coronavirus. De fet, encara està passant el virus, però ja en una fase molt avançada i final. La titular del departament turístic no ha hagut de ser hospitalitzada ni molt menys, però sí que ha tingut símptomes clars i una repercussió notable per culpa de la malaltia.

Canals ha continuat treballant amb certa normalitat, malgrat que ha hagut d’ajornar algunes reunions perquè el seu estat no li permetia mantenir segons quines trobades, especialment les dues setmanes anteriors. Però amb tot ha mantingut diverses reunions telemàtiques des del seu domicili, on s’ha hagut de confinar tota sola. Avui ha mantingut una nova trobada en relació als protocols que hauran de posar en marxa els hotels i els allotjaments turístics una vegada es puguin obrir.

De fet, el ministeri de Turisme està elaborant una guia de les bones pràctiques hoteleres. Hi ha un document de base, un esborrany molt incipient sobre el qual s’està treballant. De fet, Canals, en aquestes darreres trobades que ha mantingut amb representants del sector, com la d’avui, els hauria demanat que revisin els documents i hi facin les aportacions que creguin escaients en vista a millorar-los i anar avançant en l’establiment dels protocols definitius.

Comentaris (5)

Trending