La millora de l'oferta d'estiu a Andorra deixa Naturlandia en fora de joc

Les novetats de les estacions i la manca de pressupost de comunicació condicionen la instal·lació laurediana

Comentaris

-
-

Grandvalira ha presentat les activitats d'estiu amb moltes novetats i una aposta per la natura i la restauració. A més ha incorporat Arcalís a les seves propostes. Vallnord continua amb la seva aposta per la bicicleta de muntanya. L'oferta va acompanyada d'una àmplia campanya de comunicació, un punt on no pot competir Naturlandia per manca de pressupost. A més a més, el projecte de la tirolina està condicionant la instal·lació laurediana que té entre els seus punts dèbils el de la restauració. Allà precisament on Grandvalira ha fet darrerament un gran esforç així com amb el senderisme o els guies de muntanya. 

Les novetats i l'ampliació de l'oferta d'activitats d'estiu a Andorra amb Grandvalira i Vallnord al capdavant ha agafat Naturlandia amb el pas canviat i en una situació clara de fora de joc. El projecte de la tirolina està condicionant la instal·lació laurediana que ja temps que va amb respiració assistida. Els seus contrincants inverteixen molt en comunicació. A Naturlandia el pressupost es aquest àmbit és pràcticament inexistent. Grandvalira ha apostat per la restauració que és, justament, un dels punts dèbils de Naturlandia.

Els gestors de Grandvalira tenen clar que una de les demandes dels clients és la gastronomia. Naturlandia compta amb una cuinera de prestigi i nutricionista però que dedica poc temps al parc. El mateix que el director general que, segons diverses consultades, només és a Sant Julià de Lòria un cop a la setmana i no puja a la Rabassa. El director general va presentar la seva dimissió a l'inici de l'actual mandat comunal en una reunió amb el cònsol major i diversos consellers. La resposta del cònsol Josep Miquel Vila va ser un lacònic "ara no toca", davant la sorpresa dels consellers presents a la trobada.

La manca de lideratge,de comunicació i de nous atractius, tirolina a banda, fa que a Naturlandia hi hagi por a que l'estiu sigui fluix perquè els visitants prefereixin l'àmplia oferta de Grandvalira amb el tobogan Magic Gliss, rutes a peu amb guies, el refugi de l'Illa i les propostes gastronòmiques.

Comentaris (1)

Trending