La Massana ofereix contes infantils per Sant Jordi

Es tracta de càpsules enregistrades que es podran veure a la pàgina web del comú i a Youtube

L'escriptor Greg Coonan presentarà dos contes-
L'escriptor Greg Coonan presentarà dos contes-
El departament de Cultura del comú de la Massana ofereix a totes les famílies una sèrie de contes infantils. Es tracta de càpsules enregistrades que es podran veure a la pàgina web del comú i a Youtube. Els contes també es penjaran a xarxes socials. Algunes de les càpsules han estat enregistrades pels mateixos autors. 

La il·lustradora Cecília Santañez oferirà 'La Bruna i les vaquetes de la Vall'; l'artista i coordinadora de la Capsa, Rosa Mujal, presentarà 'La primavera al cap'; l'artista Zoe i la seva filla Al·legra explicaran un fragment del conte 'Sis peixos en un test'; l'artista i professora de la Capsa, Girasol Blanco, posarà veu a 'El Gripau Manel, que no granota', elaborat amb la participació dels alumnes d'introducció a l'espectacle de la Capsa; i l'escriptor Greg Coonen farà una presentació de dos dels seus contes: 'Molly visite l’Andorre' i 'Le Trésor de Charlemagne'.

D'altra banda, la monitora de l'Esplai de la Massana, Sandra Martínez, explicarà el conte tradicional 'El cargol i l'herba de poniol'; l'educadora ambiental de la Moixera, Anna Frases, ha triat el conte 'Un grapat de botons', de l'escriptora Carmen Parets Luque; el Sisquet de Cal Sinquede explicarà la llegenda popular 'El testament del llop' i, finalment, el tècnic del Punt 400, Abou Ba, farà una versió lliure de la llegenda de sant Jordi.
Les càpsules es podran veure a partir de dimarts a la web www.lamassana.ad i quedaran penjades al canal youtube del Comú de la Massana perquè les puguin veure tots els nens.

El dia de sant Jordi es farà el Club de Lectura Confinat. La sessió, a través de zoom, s'obrirà a les 20.30 h i anirà a càrrec d'Elena Aranda. A banda dels usuaris habituals del Club de Lectura de les Valls del Nord, es convida a participar-hi a qui ho desitgi. Només cal sol•licitar-ho enviant un email a biblioteca@comumassana.ad. Els participants rebran el material de lectura per a la sessió.
Com explica el conseller Guillem Forné, "hem volgut oferir una doble vessant en aquest Sant Jordi: d'una banda, oferir una estona d'entreteniment als infants i, d'altra banda, potenciar el Club de Lectura, obrint-lo a tothom".

Etiquetes

Comentaris

Trending