La majoria comunal de Sant Julià passarà comptes davant la ciutadania el dilluns 23 a l’auditori Claror

El cònsol converteix la reunió de poble sobre Naturlandia en un balanç del mandat on traurà pit per la reordenació financera i calibrarà de quins suports pot disposar per tornar-se a presentar

-
-
23 de setembre a 2/4 de 9 de la nit. Finalment aquesta és la data triada pels cònsols de Sant Julià per realitzar la reunió de poble que inicialment tenia com a objecte avalar (o no) el projecte de tirolina a Naturlandia i que acabarà esdevenint una mena de balanç de mandat amb el qual el mandatari major del comú lauredià, Josep Miquel Vila, intentarà calibrar quina força pot arribar a tenir en vista a les properes eleccions comunals. Vila no descarta presentar-se. En tindria fins i tot ganes. Però té molts dubtes sobre els suports que pot arribar a tenir.

La reunió de poble s’ha anat ajornant setmanes i setmanes. Finalment, la intenció del cònsol, dels cònsols, és anunciar ben aviat de manera oficial que l’auditori Claror, al Centre Cultura i de Congressos lauredià, acollirà l’esperada reunió de poble en un parell de dilluns. El 23 de setembre a les 20.30 hores. Es parlarà de la tirolina i també es posarà sobre la taula el projecte del ràfting. Previsiblement totes dues propostes quedaran al calaix després d’haver-hi abocat alguns centenars o milers d’euros o, a tot estirar, esdevindran motiu de debat durant la campanya electoral, especialment si Vila concorre a la reelecció.

El cònsol mirarà d’embolicar la seva gestió amb xifres, amb números. Vila intentarà treure pit mirant d’exposar una suposada reordenació de les finances comunals, que haurien allunyat la corporació de Sant Julià del temut sostre d’endeutament que havia quedat molt a prop en temps passats i, fins i tot puntualment, s’havia arribat a superar. Vila i Laurèdia en Comú faran el ‘mea culpa’ en relació al dèficit de comunicació, acceptaran que no han sabut transmetre a la ciutadania el que han fet. I asseguraran que per aquest motiu compareixen en reunió de poble davant de la ciutadania.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending