La llista continuista fa bons els pronòstics i s’imposa en les eleccions de la FAF

Fèlix Álvarez aconsegueix 21 dels 29 vots en joc i es disposa a “començar a treballar la imatge, que fa falta que millori”

La nova junta directiva després de proclamar-se Fèlix Álvarez president.
La nova junta directiva després de proclamar-se Fèlix Álvarez president.
Fèlix Álvarez i la seva llista continuista han guanyat per golejada les eleccions de la Federació Andorrana de Futbol (FAF). La candidatura que partia com a favorita ha fet bons els pronòstics i ha aconseguit 21 dels 29 vots en joc. L’altre aspirant, Carles Riba, sols ha aconseguit sis suports. Tots dos candidats s’han mostrat en certa manera sorpresos atès que s’esperaven un resultat una mica més anivellat. Especialment “decebut, contrariat”, s’ha mostrat el perdedor. El seu interventor ha denunciat que tant el representant arbitral com els dels entrenadors haurien incomplert els estatuts i no complirien els requisits per poder votar.

Una vegada certificat el recompte de vots i proclamat formalment president, Àlvarez ha agafat el comandament de la taula presidencial juntament amb la resta de candidatura, ja en presència dels mitjans de comunicació. Alguns dels components del nou equip, com per exemple el vicepresident i home fort Alfonso Martín, ha mostrat la seva incomoditat manifesta per la presència dels periodistes. Els darrers dies diverses informacions han posat en dubte, almenys, la seva conducta ètica com a integrant de la FAF. Àlvarez ho ha considerat informacions “enfocades a desestabilitzar el procés electoral”.

El nou president ha afirmat que espera no decebre ningú i que ell i el seu equip pretenen ser “el màxim de transparents possibles”. “Hem de començar a treballar la imatge, que fa falta que millori”. També ha demanat la col·laboració dels clubs perquè aquestes entitats i la FAF puguin “anar de la mà”. Àlvarez, que ha deixat la porta oberta a col·laborar amb membres de la candidatura perdedora -Riba s’hauria ofert-, ha assegurat que la nova junta intentarà ser “el màxim de propera” i que “s’han de canviar algunes coses; corregir els defectes que potser hem pogut veure aquests dies”. Però també ha deixat clar que hi ha moltes coses que s’han fet bé.

Carles Riba ha assumit la derrota amb certa tristesa. Se l’esperava, però també “esperava tres o quatre votets més”. El resultat incontestable no deixa marge per a res. Per poder plantejar alguna impugnació o similar. Ni tan sols s’ha previst. “Que tinguin una bona feina, i que el fet d’haver-hi una altra candidatura els serveixi per posar-se les piles”, ha afirmat Riba abans de demanar que la FAF pugui “tornar a ser la casa del futbol de tots els clubs”.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending