La ‘fàbrica de mascaretes’ es posa en marxa i demana paciència per l’allau de suport que ha rebut

Els coordinadors de la iniciativa prioritzen aquells tallers que tenen personal, maquinària i teixit i miren de refer el correu electrònic després que hagi ‘caigut’ per l’alta quantitat d’escrits rebuts

-
-
El projecte de fabricació de mascaretes casolanes però sota control i directrius sanitàries donades pel ministeri de Salut va endavant. De moment ja s’han fabricat 23 màscares a mode de prototip per tal que siguin validades i una vegada aquest pas s’hagi completat ja hi ha nombrosos tallers i operàries en marxa per començar una confecció a l’engròs. En tot cas, el coordinador del projecte, el conseller general Roger Padreny, ha demanat comprensió i paciència. L’allau de suport està desbordant els promotors de la iniciativa.

Padreny ha explicat que hores d’ara, i davant la situació d’emergència que hi ha, es prioritza l’activació d’aquells tallers que hi ha arreu del país que tenen tant el personal, com la maquinària i el material necessari per començar a produir una vegada es validin les mascaretes que s’han confeccionat fins ara. El parlamentari, designat coordinador del projecte pel ministeri de Salut, ha explicat que hi ha nombroses operàries, especialment per exemple a Sant Julià, a punt per començar a activar-se.

Els impulsors del projecte ‘mascaretesandorra’ aniran responent a poc a poc tots els dubtes i totes les peticions d’agregació a la iniciativa. No obstant això, Padreny ha explicat que els recursos són limitats i que s’han trobat que el correu electrònic activat a corre-cuita ha rebut una allau de missatges tan important que ha acabat ‘caient’. Només durant el dia d’ahir es van respondre 500 mails. S’ha activat un nou correu a través de la xarxa dels voluntariscovid19andorra. El nou correu al qual, si cal, s’ha de contactar és mascaretes@voluntariscovid19andorra.com. Tota la informació necessària es pot obtenir a http://www.voluntariscovid19andorra.com/mascaretes/.

 

Comentaris

Trending