La contractació d'un relació especial pel Palau de Gel accentua el malestar de l'oposició de Canillo

Objectiu Comú es mostra crític amb la manera de funcionar de la majoria demòcrata

Comentaris

El Palau de Gel de Canillo.
El Palau de Gel de Canillo.
La contractació d'un càrrec de relació especial al Palau de Gel ha accentuat el malestar d'Objectiu Comú, el grup de l'oposició a la corporació canillenca que aquest dimecres a la tarda formularà una pregunta durant la sessió comunal. La formació considera que la contractació, que ha aprovat la junta de Govern a proposta dels cònsols, l'hauria d'haver fet el Palau de Gel que té la seva societat i la seva entitat jurídica pròpia.

El nomenament ha estat la gota que ha fet vessar el vas de la paciència d'Objectiu Comú ja que des de fa dies  li comença a pujar la mosca al nas. Es mostren crítics amb la forma de funcionar de la majoria de Demòcrates durant aquests primers mesos de mandat i tot i que no s'han complert els anomenats cent dies de gràcies, diuen que no se'ls convoca a les comissions i que totes les decisions es prenen en junta de Govern i que ells no reben cap informació.

En aquest sentit, hi ha, segons Objectiu Comú, algunes factures amb un total que frega el milió d'euros de les quals ignoren on han anat destinades. També asseguren no tenir prou informació de coses tan importants com és pressupost per aquest exercici o de la liquidació de comptes del 2019.

La contractació del càrrec de relació especial per al Palau de Gel surt publicada en el BOPA d'aquest dimecres. Es tracta d'un assessor tècnic relacionat amb tasques de manteniment de la instal·lació.  Durant la campanya electoral de les comunals, Objectiu Comú va reiterar la necessitat de donar continuïtat al Palau de Gel, ja que consideren que forma part de la ‘marca Canillo’.

 

Comentaris (3)

Trending