La candidatura d’Enric Dolsa tira endavant a Ordino amb Pere Mas de segon

La fragmentació a la parròquia impedeix ara per ara tenir clar quines llistes concorreran finalment als comicis comunals

-
-
L’excònsol d’Ordino Enric Dolsa continua treballant en la confecció d’una candidatura per poder concórrer als comicis del 15 de desembre. En principi, el també exconseller general tindria com a número dos i candidat a cònsol menor l’exbancari Pere Mas, que ja el va acompanyar en l’activitat comunal en el seu primer mandat com a cònsol i va assumir la conselleria de Finances.

Dolsa, com el denominat grup d’independents que entre altres promouen Èric Bartolomé i Sandra Tudó amb el suport del PS, pretén tirar endavant la seva llista. La fragmentació a la parròquia, però, impedeix ara per ara tenir clar de manera real i efectiva quantes i quines candidatures s’acabaran inscrivint dilluns que ve al migdia com a molt tard. En principi, segons les diverses fonts consultades, la ‘multiconcurrència’ podria beneficiar la candidatura que encapçalaran Josep Àngel Mortés i Eva Choy, que uneix DA i el sector oficialista liberal.

Justament, de la darrera llista que es va presentar com a liberal i que entre altres impulsava Enric Dolsa, en sortirien membres cap a totes les llistes ara en construcció. Choy, ja s’ha dit, seria la número 2 de l’aliança demòcrataliberal. Tudó estaria impulsar la plataforma independent. I una altra de les persones d’aquella llista, Josep Maria Font ‘Piu’ podria ser el tercer de la candidatura d’Enric Dolsa.

De fet, segons les fonts consultades, la candidatura que esta confeccionant l’excònsol arreplegaria noms que sempre han estat lligats directament o indirectament a la política parroquial i també nacional i que els darrers temps havien quedat en una segona o tercera línia, com els mateixos Dolsa i Mas, que per les seves connexions familiars té un pes notable a la parròquia.

Comentaris (4)

Trending