La Cambra considera que la llei òmnibus permetran la continuïtat de l’activitat de les empreses en un primer estadi de la crisi

L’entitat aplaudeix la ràpida i efectiva resposta de Govern i dels grups parlamentaris

Comentaris

-
-
La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis considera que les mesures de liquiditat que s’aprovaran amb la llei òmnibus permetran la continuïtat de l’activitat de les empreses en un primer estadi de la crisi. Segons la Cambra ‘la resposta del Govern i dels grups parlamentaris ha estat ràpida i efectiva per minimitzar l’impacte econòmic i generar confiança.

En un comunicat, l'entitat afirma que "les mesures correctives contemplades en la llei òmnibus injectaran la liquiditat necessària a les empreses per fer front als primers efectes que el coronavirus ha causat a l’activitat econòmica de les empreses del país".

També subratlla que "les mesures responen en la seva globalitat a la voluntat d’assegurar la perdurabilitat de l’empresa i la preservació de l’ocupació". La Cambra considera que s’han pres les mesures adequades per començar a respondre a les circumstàncies actuals de les empreses del país, tot i que està per veure com evoluciona la crisi i l’afectació a futur.

Per aquest motiu, la voluntat de la Cambra és continuar treballant conjuntament amb el Govern, i amb els altres agents econòmics, per encaminar la recuperació econòmica i la confiança del teixit empresarial del país dia a dia. 

Comentaris

Trending