La Batllia estudiarà una nova demanda del mestre que té els concursos d’Educació contra les cordes

El BOPA publica l’acceptació a tràmit de l’acció judicial contra la resolució que acorda el suspens de la prova psicotècnica donant molta més informació que en qualsevol altre cas

Comentaris

-
-
La secció administrativa de la Batllia ha admès a tràmit una nova demanda del mestre que té contra les cordes el ministeri d’Educació arran de dos concursos convocats amb la intenció de consolidar places d’eventuals. De fet, el docent ja va aconseguir que els tribunals tombessin el primer concurs convocat a aquest efecte. I ara està actuant legalment contra un altre que es va fer l’abril.

El Butlletí Oficial del Principat (BOPA) ha publicat aquest dimecres l’admissió a tràmit de la demanda promoguda per Florin Blaj, especialista en anglès. L’acceptació data ja del 22 de novembre, tot i que fins ara no s’ha feta pública. I, això sí, una vegada el butlletí se n’ha fet ressò ho ha fet donant molts més detalls dels que sol ser habitual en aquests casos.

Així, via BOPA, se sap que Blaj ha actuat ara contra “l’acte administratiu consistent en la resolució que declara que el Sr. Florin Blaj no va superar la prova psicotècnica competencial primera part escrita del procés de selecció convocat per l’edicte del 20 d’abril del 2018 per a la contractació d’agents de l’administració de caràcter indefinit per ocupar places vacants per al personal del cos especial d’Ensenyament del ministeri d’Educació i Ensenyament Superior”.

La demanda recentment admesa, segons s’explicita en l’edicte, també engloba les actuacions del professional de l’educació “contra la resolució número 243551/2018 del 10 d’octubre del 2018, que denega el recurs número 8.824.156 i complement de recurs número 8.836.123 presentats els dies 13 de juliol de 2018 i 3 d’agost del 2018, respectivament”.

Comentaris

Trending