Tres advocats, una batlle en excedència i un oficial de notaria, aspirants a notari

Fins aquest divendres, si no hi ha canvis de darrera hora, hi ha marge per presentar candidatura per aspirar a una de les dues places de fedatari públic

Aquest dimecres s'ha d'aprovar el canvi en la Llei del notariat.
Aquest dimecres s'ha d'aprovar el canvi en la Llei del notariat. ARXIU

Mentre aquest dimecres es preveu que el ple del Consell General voti unànimement la modificació de la Llei del notariat per, entre altres coses i sobretot, permetre el desbloqueig del ‘protocol Estañol’, com a mínim tres advocats, una batlle en excedència i un oficial de notaria preparen el rocós temari previst. Ara per ara són cinc els aspirants a les dues places de notari convocades. Fins aquest divendres hi ha de termini perquè es presentin les candidatures.

Els dos aspirants que fa més temps que semblava clar, a priori, que ho serien, són l’oficial de notaria Àlex Isanta i l’actualment batlle en excedència Maria Àngels Moreno. Els dos tenen una llarga experiència en matèries públiques. El primer, perquè fa anys que treballa en el sector. La segona perquè a banda del seu llarg pas per l’administració de Justícia, amb anterioritat havia estat registradora civil.

-

Relacionat

Com a mínim cinc candidats per a notari

Quant als advocats que fins ara ha transcendit que, si no canvia la cosa, també tenen intenció de presentar la seva candidatura al concurs tenen perfils diversos. Un experimentat i amb un llarg bagatge -fins i tot, com a batlle- com és el cas de Jordi Junyer. I dos lletrats més joves però que han arribat amb força a la professió i que han tocat ja diverses tecles com són Josep Garcia Badia i Margarida Marticella. Les fonts consultades no han descartat que d’ara a divendres la nòmina d’aspirants encara pugui créixer.

Comentaris

Trending