El ‘trasllat judicial’ avança a molt bon ritme i el canvi de seu es farà dins els terminis previstos

La mudança comporta alguns desajustaments en l’atenció als usuaris però així hi tot el descens d’activitat permet que s’estigui compaginant sense grans daltabaixos

Operaris de l'empresa contractada per fer la mudança en plena feina.
Operaris de l'empresa contractada per fer la mudança en plena feina. Toni Solanelles

La mudança de l’administració de la Justícia està avançant a molt bon ritme i només un daltabaix hores d’ara no previst impediria que no es poguessin complir els terminis fixats i que la setmana que ve la seu de la Justícia ‘nova’ no estigui ja operativa. De fet, la immensa majoria de les jurisdiccions ja treballen en les dependències situades a la zona de Prat del Rull, a la Baixada del Molí. Durant el cap de setmana es podrien fer els últims retocs del trasllat.

L’operativa fa més de dues setmanes que dura i ha permès demostrar, segons diverses fonts, la implicació dels professionals de la casa. Així, sobretot alguns batlles i secretaris judicials, tot just s’haurien endut les seves pertinences més personals, en una mostra més del distanciament i el malestar que tenen amb el Consell Superior de la Justícia. Altres dels integrants de l’administració judicial estan treballant hores i més hores sabedors que tot i que es compleixin els terminis acabaran sorgint petites disfuncions que s’hauran d’anar resolent en el dia a dia.

Una vista de l'edifici en la cara que dóna a l'avinguda Tarragona.

Relacionat

La nova seu de la Justícia serà operativa el primer dia de setembre

L’atenció a l’administrat i els despatxos de guàrdia es mantenen encara en la seu de l’edifici de les Columnes. La mudança comporta alguns desajustaments en l’atenció als usuaris però així hi tot el descens d’activitat permet que s’estigui compaginant sense grans anomalies. En principi, la major part dels administrats han entès les incomoditats a les quals, sí o sí, cal fer front. L’operativa del trasllat, pel volum de material a transportar i per la sensibilitat del mateix, no ha estat gens senzilla.

Comentaris (3)

Trending