Se suspèn el judici del ‘cas BPA’ per Covid de la processada declarant

A mitja sessió s’ha confirmat el contagi de l’ex-bancària que fa dies que respon amb rotunditat a les preguntes del fiscal

Les vistes s'han fet a la sala magna.
Les vistes s'han fet a la sala magna. Toni Solanelles

El contagi per Covid de la processada en la causa general del ‘cas BPA’ que fa algunes setmanes que declara ha obligat a suspendre, un cop més, el judici. Durant una de les pauses que hi ha hagut durant la sessió d’aquest dimarts, s’ha confirmat el diagnòstic de l’antiga empleada de Banca Privada d’Andorra (BPA) i el tribunal ha decidit, per un criteri de prudència, aturar la jornada i suspendre la vista durant deu dies, quan aparentment la processada ja estarà recuperada.

L’acusada, gestora de l’empresari Rafael Pallardó, l’home al tomb del qual gira tota la causa que va justificar la intervenció de BPA, fa setmanes que respon a les preguntes del fiscal amb molta rotunditat i esvaint alguns dels dubtes que hi havia sobre l’operativa de Pallardó. Una vegada confirmat el seu contagi, els magistrats han acordat que el judici es reprendrà el 19 de desembre.

Molt probablement, la declaració de la processada no clourà abans de Nadal i caldrà veure com es procedirà, perquè fa unes setmanes el tribunal ja va anunciar que arran de la intervenció a la qual s’ha de sotmetre un dels magistrats just després de les festes nadalenques, la vista s’haurà d’aturar llavors fins a mitjan abril, quan el jurista component del tribunal estigui totalment recuperat.

Comentaris (4)

Trending