Envien a la presó el turista que va ‘aixafar’ la recepció d’un hotel

La quantia dels danys causats i l’agressivitat que va emprar haurien estat decisives per a la decisió judicial

Una imatge del centre penitenciari.
Una imatge del centre penitenciari. ARXIU

El turista que poc després de la mitjanit de dimecres a dijous va trinxar una part de l’accés i de la recepció d’un hotel de l’avinguda Príncep Benlloch d’Andorra la Vella ha ingressat a la presó. La quantia dels danys causats i l’agressivitat que va emprar, inclosos insults i cert encarament amb els agents policials que van acudir a l’avís i que van haver d’acabar detenint l’home, haurien estat decisives per a la decisió judicial.

L’ara empresonat va ser detingut vers la 1 de la matinada de dijous després de causar un fort aldarull en l’hotel al qual suposadament s’allotjaven dos amics seus i en el qual volia també fer nit malgrat que no hi havia cap previsió perquè ho fes. L’home estava sota evidents símptomes d’embriaguesa. I no va parar fins a trencar un vidre de l’hotel i aconseguir forçar l’entrada a un establiment que a l’hora que van passar els fets ja estava tancat.

Una imatge de la zona on hauria passat l'incident.

Relacionat

Es carrega ‘mitja recepció’ d’un hotel perquè pretenia allotjar-se on uns coneguts

Una vegada a dins de l’establiment hauria tingut un comportament molt agressiu amb el recepcionista que es va traduir amb notables danys en el mobiliari de l’entrada de l’hotel i, fins i tot, en el fet de trencar la pantalla d’algun ordinador. La detenció es va produir a l’exterior de l’establiment, a pocs metres. L’agressivitat també l’hauria mostrat poc o molt amb els agents intervinents.

L’home va passar a disposició judicial aquest divendres al matí al tomb del migdia va ingressar al centre penitenciari, sense que hagi transcendit en quines condicions exactes, i si va acceptar una eventual pena proposada en el marc d’un judici ràpid o si, simplement, va ser processat i enviat provisionalment al centre penitenciari.

Comentaris (1)

Trending