Es carrega ‘mitja recepció’ d’un hotel perquè pretenia allotjar-se on uns coneguts

La policia ha detingut aquesta matinada un turista francès que presentava evidents símptomes d’alcoholèmia per causar diversos desperfectes en un establiment de l’avinguda Príncep Benlloch d’Andorra la Vella

Una imatge de la zona on hauria passat l'incident.
Una imatge de la zona on hauria passat l'incident. ARXIU

Manifestament ebri i molt agressiu, la policia ha hagut de detenir aquesta matinada passada, poc després de la mitjanit, un turista francès d’una trentena d’anys que suposadament volia passar la nit a la mateixa habitació on presumptament estaven allotjats uns amics seus. Per aconseguir-ho, ha causat nombrosos desperfectes a l’accés i la zona de recepció d’un hotel de l’avinguda Príncep Benlloch d’Andorra la Vella.

Les fonts consultades, properes a l’establiment, han preferit no concretar detalls en espera que el servei de policia acabés de completar les indagacions que s’han fet arran de l’incident que ha comportat la detenció, just a l’exterior de l’establiment, de l’home, que ha estat acusat d’un delicte contra el patrimoni més enllà de desobediència o faltes de respecte a l’autoritat vist que quan ha estat controlat pels agents de policia no s’ha estat de deixar anar algun que altre insult.

L’home, aparentment, volia fer nit gratis en l’hotel en qüestió, on assegurava tenir amics allotjats. L’hotel, passada la mitjanit, tenia ja els accessos tancats. Visiblement alterat -entre altres coses per un índex d’alcohol que si hagués estat conduint també li hauria comportat la detenció sense dubtes-, hauria començat a colpejar allò que ha pogut, fins que ha trencat un dels vidres de l’establiment i ha aconseguit entrar-hi, aparentment, després de fer cedir un pestell.

Una vegada dins de l’establiment, segons les fonts, l’hauria remès contra el recepcionista, respecte del qual no consta que hagi causat lesions, i especialment contra les instal·lacions de la recepció. Hauria causat desperfectes a mobiliari i fins i tot a alguna pantalla dels ordinadors d’aquesta estança de l’establiment. Ja amb la policia avisada, se l’ha aconseguit fer fora i finalment ha estat reduït i detingut. Les fonts consultades no han pogut precisar quan hauria de passar a disposició judicial el detingut.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending