Jorge Sanz i el seu fill protagonitzaran una pel·lícula que es rodarà en bona part a Andorra

L’actor espanyol ha participat aquest dimarts en un intercanvi d’alumnes de l’escola d’especialistes Ángel Plana, al 360ºExtrem de Santa Coloma

-
-
L’actor espanyol Jorge Sanz participarà en una pel·lícula que serà enregistrada en gran part a Andorra, d’on serà també bona part de l’equip tècnic. Sanz ha estat aquest dimarts al 360ºExtrem, la seu de l’escola d’especialistes Ángel Plana al Principat. Justament, allí hi ha participat també el fill del protagonista de ‘Belle Époque’, un noi de setze anys que també intervindrà al film que es començarà a rodar la propera tardor.

El 360ºExtrem, a Santa Coloma, ha estat l’escenari d’un intercanvi d’alumnes de les escoles d’especialistes Ángel Plana a Madrid, Barcelona i Andorra. Merlín Sanz, el fill de l’actor madrileny, s’està instruint, justament, en aquesta disciplina cinematogràfica tot i que el seu pare ha assegurat que el fill “és millor actor que jo” però prefereix dedicar-se al treball d’especialista.

La pel·lícula que es rodarà en la major part dels exteriors que hi apareixeran al Principat serà un “western atípic”, en paraules de Jorge Sanz, que ha explicat que ell i el seu fill seran els protagonistes d’una història que tindrà com a escenari una ciutat fictícia de Texas. La producció és totalment andorrana i de la música se n’encarrega Curro Savoy, conegut per ser el responsable del xiulet en la reconeguda melodia del fil ‘El bo, el lleig i el dolent’. 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending