Jean-Michel Armengol seria la cara visible del PS a la llista independent d’Ordino

En principi, qui va ser el número 2 de d’Acord a la territorial dels comicis generals de l’abril aniria rere Èric Bartolomé i Sandra Tudó en una candidatura que s’està acabant de cuinar

-
-
Jean-Michel Armengol és, d’entrada, el principal baluard del Partit Socialdemòcrata (PS) en la candidatura transversal que s’està cuinant a Ordino per intentar plantar cara a la llista continuista però que alhora escenifica el pacte entre demòcrates i liberals i que encapçalaran Josep Àngel Mortés i Eva Choy. Encara no és del tot clar que la denominada llista independent acabi concorrent als comicis. Però ara per ara la feina que s’està fent aniria per bon camí.

Qui ja va ser la quota del PS en la llista territorial de d’Acord per als comicis generals del mes d’abril tindria reservat un paper rellevant en la candidatura que s’està construint. D’entrada, Armengol s’hauria de situar just darrere d’Èric Bartolomé i Sandra Tudó, que per ara es mantenen al capdavant de la llista, encara que les fonts consultades també han indicat que a darrera hora pot acabar caient Tudó, almenys de segon lloc, i aquesta posició la passaria a ocupar el primer designat socialdemòcrata, que figura no obstant això com a independent.

Més enllà de la candidatura que integrarà DA, alguns liberals propers a la direcció del partit i SDP, no està clara ara mateix, del tot, la presència de cap altra plataforma o formació, malgrat que terceravia té intenció de concórrer als comicis, malgrat que l’excònsol Enric Dolsa també manté la banya fixada en fer llista i malgrat que persones properes a l’entorn liberal dolgudes amb el pacte amb DA, independents de diverses sensibilitats ideològiques i el PS, miren de construir la candidatura que ara representen Bartolomé, Tudó i Armengol.

Comentaris (2)

Trending