Sis vigilants penitenciaris aïllats després del positiu d’un altre carceller

El contagi diagnosticat del zelador malalt no tindria relació, almenys inicialment, amb els casos haguts la setmana passada entre sanitàries de la presó

Accés principal al centre penitenciari.
Accés principal al centre penitenciari. Toni Solanelles

La direcció del centre penitenciari ha hagut d’apartar del servei i, per tant, recomanar el seu aïllament domiciliari, a sis agents del cos arran de ser contactes d’un setè zelador que ha resultat positiu de coronavirus. Els confinaments s’han dictat seguint els protocols i les directrius fixades pel responsables de l’àrea de Salut Pública encarregada dels rastrejos derivats de l’epidèmia.

En principi, i a falta de confirmació oficial, el contagi diagnosticat del zelador malalt no tindria relació, almenys inicialment, amb els casos haguts la setmana passada entre sanitàries de la presó. No obstant això, i si ja arran dels casos de les infermeres s’estava debatent la necessitat de dur a terme un nou cribratge generalitzat, encara és més plausible que aquest s’acabi duent a terme.

Segons diverses fonts, els set afectats per la mesura dictada, això és el vigilant que ha resultat positiu de coronavius i els altres sis companys, haurien coincidit divendres en una formació que es va fer, i en la qual hauria participat una vuitena persones a la qual, ara per ara, no se l'hauria apartat del servei.

Comentaris (4)

Trending