La Gendarmeria condecora un dels inspectors que opta a promocionar

El cos policial francès atorga la medalla de la seguretat interior al màxim responsable de la unitat de delictes econòmics

Acte de lliurament de la medalla, a Tolosa.
Acte de lliurament de la medalla, a Tolosa. @RtBenjami

L’inspector cap de la unitat de delictes econòmics, Jaume Antich, ha rebut aquest matí a Tolosa la medalla a la seguretat interior que atorga la Gendarmeria, i que premia aquells professionals policials de cossos estrangers que han mostrat una bona col·laboració amb França o que han dut a terme un acte concret d’interès per al cos policial francès. Antich ja va rebre fa pocs mesos un altre reconeixement per part de la policia italiana per la cooperació en matèria de blanqueig.

Antich ha estat acompanyat del director de la policia andorrana, Jordi Moreno, i del comissari en excedència i actualment advocat en exercici Benjamí Rascagneres. També han participat els dos enllaços de la Police National francesa amb el cos andorrà, un comandant i un tinent. Tots plegats han refermat la bona relació que hi ha entre els dos països.

Es dóna el cas que Jaume Antich és un dels set inspectors que recentment s’han presentat al concurs per pujar de grau i ascendir a inspector major, un grau que actualment, tot i està ocupat, no té cap ‘inquilí’. Antich ja està en la recta final de la seva carrera professional i és un dels pocs inspectors que va ser mantingut en la unitat de la qual procedia en la reformulació de comandaments que va fer Moreno poc abans de final d’any.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending