Detinguts tres joves per enfilar-se al mur de Caldea i banyar-se a les piscines de matinada

Es tracta de tres residents, dos noi i una noia, de 19 a 22 anys, als quals se’ls acusa d’un delicte contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili

El centre termolùdic Caldea.
El centre termolùdic Caldea. ARXIU

De matinada, enfilant-se pel mur i banyant-se a les piscines de Caldea com aquell qui no vol la cosa. En aquesta tessitura va enxampar la policia tres joves residents al país, una noia de 19 anys i dos nois de 19 i 22 anys respectivament, als quals se’ls acusa d’un d’un delicte contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili. Sense manies i pensant que amb alguna cosa havien de combatre l’increment de les temperatures.

Va ser els agents de seguretat del recinte termolúdic els que van advertir la policia de la presència dels tres ‘desconeguts’ que s’estaven banyant a les piscines com a casa. Va ser la matinada de divendres. Passats 2/4 de 3. Per arribar fins al lloc, i segons que van poder constatar els agents, els detinguts es van haver d’enfilar per un mur de tres metres. Una vegada superat l’obstacle, campi qui pugui fins que van ser descoberts pels vigilants de seguretat.

Aquests joves són només tres dels trenta detinguts que hi va haver la setmana passada al Principat. Cert és que la majoria, setze, van acabar arrestats per donar positiu al control d’alcoholèmia. La policia està duent a terme una campanya específica i això es nota. El cas més rellevant pel nivell d’alcohol en sang és el d’una dona resident de 22 anys que va ser detinguda passada la 1 de la matinada de divendres a dissabte. Va donar una taxa de 2,24 grams d’alcohol per litre de sang.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending