Iniesta “carrega piles” a Andorra i la seva visita familiar es fa viral

L’exjugador del Barça ara al Japó passa uns dies al Principat i col·labora amb el projecte ‘Gol Solidari’ de Juli Sánchez i Ildefons Lima

-
-
“Carregant piles a la neu”. El missatge és tan sintètic com clar. En la imatge al seu perfil d’Instagram ja ha recollit més de 260.000 ‘m’agrada’. L’exjugador de l’FC Barcelona Andrés Iniesta ha fet estada uns dies al Principat i n’ha deixat constància amb una imatge juntament amb tres dels seus fills i la seva dona, Anna Ortiz. Iniesta també ha tingut temps de col·laborar amb el projecte ‘Gol Solidari’ que promouen a Andorra els futbolistes locals Juli Sánchez i Ildefons Lima.

Iniesta, que juga amb el Vissel Kobe japonès, l’equip de Rakuten, la firma lligada també a l’FC Andorra, aprofita els seus períodes de descans futbolístic asiàtic per visitar la família i els amics a Catalunya, a Espanya, i no és estrany que faci alguna escapadeta, com la que ha fet ara al Principat. En va deixar constància amb la imatge al domini Grandvalira que ha penjat a l’Instagram. I també queda clar que va estar, com a mínim, al Palau de Gel.

I és que en un altre compte de la mateixa xarxa social, en aquest cas la de ‘Gol Solidari’ de Lima i Sánchez, i tal i com avança ‘Diari d’Andorra’, Iniesta posa amb una samarreta del Barça, de la seva etapa blaugrana, que signa i lliura al projecte solidari dels dos futbolistes andorrans. En aquest cas, la repercussió és una mica més minsa, la fotografia encara no arriba als 400 ‘m’agrada’. Però la intenció, dels uns i dels altres, no deixa des ser excepcional.

Comentaris

Trending