Govern es manté ferm en la voluntat que a final d’any hi hagi vols regulars des de la Seu

Gallardo celebra l’enllaç puntual amb Madrid que va fer Andorra Airlines per la Cimera però admet que això no canvia ni les prioritats ni el full de ruta governamental

L'ATR 72-500 de Canary Fly noliejat per Andorra Airlines que va volar a Madrid des de la Seu.
L'ATR 72-500 de Canary Fly noliejat per Andorra Airlines que va volar a Madrid des de la Seu. ANDORRA AIRLINES

El Govern continua tenint la voluntat que a final d’any com a molt tard operin vols regulars des l’aeroport Andorra-la Seu principalment cap a Madrid però, si es pot, també cap a París. “Hi estem a sobre”, ha remarcat el ministre de Presidència i Economia, Jordi Gallardo, que ha deixat clar, però, que les operacions puntuals d’Andorra Airlines no faran modificar ni les prioritats ni el full de ruta que té traçat l’executiu.

D’entrada, la companyia que té al capdavant l’empresari català Jorge Soriano no entra en les previsions del ministeri que lidera Gallardo, que té converses amb Air Nostrum i altres firmes, manté, d’una rellevància internacional superior a la d’Andorra Airlines, que opera amb aparells de Canary Fly com va ser el cas la setmana passada, traslladant de Madrid a la Seu i a la inversa la delegació dominicana que va participar a la Cimera Iberoamericana.

Preguntat per aquest vol, Gallardo ha afirmat que “com més operacions hi hagi” més rendiment es traurà de l’instrumental d’aproximació i més bagatge es dona a la infraestructura. “Content que hi hagi vols, siguin de la companyia que siguin”, malgrat que ha donat a entendre que Andorra Airlines no forma part de l’equació amb què es treballa.

Comentaris (1)

Trending