"Hem estat anys demanant clemència, ara demanem justícia"

Campanya a les xarxes socials perquè no s'augmenti el preu del lloguer al Principat

Comentaris

-
-
Ciutadans del Principat inicien a la plataforma avaaz.org una recollida de firmes per tal que el preu dels habitatges deixin de pujar de forma desmesurada i que els contractes de lloguer tampoc prohibeixin l'entrada dels animals als pisos. La campanya s'ha format amb l'objectiu d'aconseguir "una Andorra millor". A hores d'ara, ja porta més de 2.800 firmes i es preveu arriba fins a les 10.000 signatures per poder ser entregada al Govern per aconseguir canviar la llei actual.

Segons fonts de la iniciativa 'Gobierno Andorrano: ¡No a la subida de alquileres ni prohibición de animales pisos alquiler!', la motivació que ha fet tirar-la endavant ha estat la gent del poble. Arribar econòmicament a finals de mes s'ha convertit en una "odissea". A més, també exposen que arran de la creació del saig a mitjans del 2015 al Principat el preu dels pisos s'han enfilat desorbitadament, fet que per exemple ha provocat que alguns propietaris hagin estat embargats.

D'aquesta manera, la plataforma vol demanar a l'executiu un canvi de la llei. "Hem estat anys demanant clemència, ara demanen justícia", una justícia que passa per sol·licitar la modificació de l'actual legislació amb la finalitat de frenar la pujada dels preus dels habitatges i que als contractes de lloguer no es pugui prohibir tenir animals a casa.

En aquesta línia, els impulsors exposen que és "una iniciativa que té lloc per a tothom" i que està oberta a qualsevol persona que pateix aquesta situació. Així doncs, les signatures recollides – que ja superen les 2.800 – volen reflectir allò què vol la gent, ja que afirmen que "la unió fa la força i el poble Andorrà en tenim molta".

 

Comentaris (6)

Trending