Grandvalira ja ha convertit en neu més de 300.000 metres cúbics d’aigua

Després d’obrir parcialment però amb èxit els sectors de Pas de la Casa i Grau Roig, el domini treballa per tenir en les millors condicions Soldeu i el Tarter en vista al proper cap de setmana

-
-
Grandvalira espera que el temps acompanyi, és a dir que baixen les temperatures i l’ambient sigui més aviat humit, per poder continuar actives les diferents xarxes de producció de neu artificial per tal d’acompanyar aquella neu natural producte de les diferents precipitacions que hi ha hagut des de fa algunes setmanes. El domini ha transformat en neu més de 300.000 metres cúbics d’aigua. I continuarà produint-ne per garantir les millors condicions d’innivació possible en vista al cap de setmana que ve, quan el domini esquiable més gran del sud d’Europa preveu obrir tots els sectors, que no vol dir ni totes les pistes ni tots els remuntadors.

Grandvalira ha posat en marxa de manera parcial però amb un notable èxit els sectors del Pas de la Casa i Grau Roig. Les precipitacions de nit, de matinada, acompanyades per un temps notablement bé durant el dia, fins i tot més aquest diumenge que no pas ahir, dissabte, han fet que un notable volum d’esquiadors s’hagin acostat a les dues estacions orientals del país. Grandvalira, però, no ha ofert ni una sola dada sobre el nombre d’esquiadors que han fet ús de les instal·lacions aquest cap de setmana.

Això sí, el domini ha assegura que si es compleixen les previsions de baixes temperatures que s’esperen per als pròxims dies, Grandvalira podrà continuar el procés d’innivació. A més, els equips que hi ha sobre els terreny continuen treballant sense descans perquè el pròxim 30 de novembre es puguin obrir progressivament els sectors de Soldeu i el Tarter, Peretol i les connexions amb el Funicamp i el telecabina de Canillo perquè de cara al pont de la Puríssima, l’estació estigui a ple rendiment amb total garantia de seguretat per als esquiadors i amb bona qualitat de neu a tots els sectors.

De la seva banda, Ordino Arcalís ha tancat el segon cap de setmana de la temporada amb una bona afluència, similar al de l’obertura. El domini ordinenc, integrat ja de ple dins el grup Grandvalira Resorts, ha vist incrementats els gruixos fins els 60 centímetres gràcies a les nevades del dissabte i el diumenge a la matinada. L’estació continua treballant complementant les nevades amb la producció dels canons i durant la setmana vinent s’adaptaran més traçats per poder oferir el màxim de superfície als esquiadors.

Comentaris

Trending