Funcionaris estupefactes per la conferència d’un professor del màster de la polèmica Cristina Cifuentes

L’exdirector de l’Institut Nacional d’Administració Pública d’Espanya protagonitza aquest divendres una xerrada sobre els reptes de les administracions i la formació

-
-
És una eminència en administració pública i catedràtic i professor de la malauradament famosa Universidad Rey Juan Carlos. Com que Manuel Arenilla va ser professor de l’expresidenta madrilenya Cristina Cifuentes en el polèmic màster que la va fer dimitir, almenys en part, i l’ha dut a ser investigada pels tribunals, una part dels funcionaris del Govern han rebut amb estupor que Arenilla sigui l’escollit per oferir una conferència, aquest divendres, sobre els reptes de futur de l’administració.

Fins al setembre, i just pel fet d’estar implicat en el ‘cas Màster’ que va fer que el govern socialista espanyol el destituís, Arenilla, proper al Partit Popular, va ser el director de l’Institut Nacional d’Administració Pública d’Espanya. La invitació enviada recentment per la ministra de Funció Pública, Eva Descarrega, als treballadors públics informa que divendres a les 10 del matí a la sala Consòrcia del Centre de Congressos d’Andorra la Vella aquest catedràtic en Ciències polítiques oferirà, en castellà, la conferència “Els reptes actuals de l’Administració i el seu impacte en la formació”.

Arenilla va ser un dels tres professors que van aprovar amb un cinc pelat la controvertida Cifuentes. Això va fer que durant uns mesos estigués entre el grup de persones investigades per uns presumptes delictes de prevaricació i suborn impropi. L’1 d’octubre, però, va quedar fora de la causa en arxivar-se provisionalment la investigació per alguns dels implicats, com l’ara conferenciant. De fet, Manuel Arenilla ofereix conferències a molts llocs.

Però diversos funcionaris consideren que probablement es podria haver optat per una altra persona. Sense dubtar de la formació i capacitat d’Arenilla, els funcionaris estupefactes creuen que hi ha molts altres professionals, molts altres especialistes en administració que no s’han vist involucrats en processos dubtosos, poc clars, judicialitzats, per mot que ara, queda clar, no hi tingui res a veure. Bé, que va ser professor de la senyora del màster que sembla que no ho era sí que és clar.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending