Funció Pública avisa els funcionaris que qui secundi l’aturada pel Dia de la dona haurà de recuperar el ‘temps perdut’

L’àrea de Polítiques d’Igualtat ha convidat els treballadors públics a secundar la vaga convocada internacionalment fent un gest simbòlic participant en una concentració davant l’edifici de Govern

-
-
L’àrea de Polítiques d’Igualtat governamental deu estar contenta amb el ministeri de Funció Pública. El departament dependent d’Afers Socials havia convidat tots els treballadors públics a participar en una concentració que es farà aquest divendres a les 11 del matí davant l’edifici del Govern. Era una manera de sumar-se a la vaga internacional en motiu del Dia de la dona treballadora. Aquest mateix dijous, però, Funció Pública ha alertat els funcionaris que el temps que s’inverteixi a l’aturada caldrà recuperar-lo durant el mateix dia.

El missatge enviat pel departament que lidera Eva Descarrega ha deixat esmaperduts la immensa majoria de funcionaris, que han lamentat “la manera d’entendre que tenen alguns de fomentar les polítiques d’igualtat”, alhora que sembla tota una mena de desafiament respecte de l’àrea d’Afers Socials. Funció Pública considera que el convit de Polítiques d’Igualtat era sols “una proposta”. “Quin gest més de pa sucat amb oli”, han assegurat diverses fonts, que han explicat que l’aturada no es preveu que vagi més enllà d’uns quants minuts.

L’aturada és oberta a la societat en general, i pretén ser un “gest simbòlic d’adhesió a la convocatòria internacional de vaga feminista”. Ja s’entenia, des de l’àrea de Polítiques d’Igualtat, que no era precedent fer vaga, de fet, no s’ha plantejat en cap moment. Però l’aturada i concentració davant l’edifici administratiu, més per fer una foto que per cap altra cosa, ha tingut la ràpida resposta del ministeri que encapçala Eva Descarrega.

Comentaris (1)

Trending